Accountmanager Warmtepompen

Sector: Techniek
Niveau:
Plaats: Dordrecht
Solliciteer

BeschrijvingAls Accountmanager Warmtepompen ga je een spannende uitdaging tegemoet binnen de klimaattechniek. Iets voor jou?

Functieomschrijving
Bij aanvang van je dienstverband als Accountmanager Warmtepompen investeer je tijd en energie om het producten gamma te leren kennen. Je verdiept je in de documentatie van de machines, je bezoekt de fabrieken waar de machines worden gemaakt in Europa en in het Verre Oosten waardoor je ook ondergedompeld wordt in de cultuur van het bedrijf en haar moeder.

Daarna ga je relaties aanboren, zowel uit je eigen netwerk alsook door het bezoeken van prospects. Je bent actief in het bedenken en opzetten van sales acties om het product en het bedrijf top of mind te krijgen bij de opdrachtgevers. Je werkgebied is heel Nederland.

In het tweede jaar heb je een gedegen inwerktraject afgelegd, je kent het bedrijf en je gaat dan met een verkooptarget aan de slag. Om uiteindelijk bij installateurs aan tafel te komen, vertrouwen te bouwen en via advisering, inhoudelijke argumentatie en snelle service vertrouwen te bouwen. Ook bij adviseurs zit je regelmatig aan tafel om te zorgen dat jouw producten in het bestek komen.

Functie-eisen
Wij zoeken voor deze vacature Accountmanager Warmtepompen een ervaren en gedreven commercieel talent die in de klimaattechniek zijn sporen heeft verdient en bewezen heeft succesvol te zijn en graag een overstap wil maken naar chillers en heatpumps. Daarnaast herken jij jezelf in onderstaand functieprofiel:
- Een afgeronde HBO opleiding werktuigbouwkunde, elektrotechniek of AOT;
- Affiniteit met de industrie is een pr?;
- Ervaring op het gebied van verkoop van luchtbehandelingskasten of verwarmingsappendage. Ervaring in de DX koeling en/of chillers is uiteraard welkom.;
- Breed relatienetwerk in Installatie- en Adviserend Nederland;
- Pionier en leidinggevende kwaliteiten (pr?).

Aanbod
Wat deze baan extra leuk maakt is dat je komt te werken in een bedrijf met een enthousiaste jonge directeur met ambitieuze plannen. Zo pakken ze stevig uit op beurzen in 2012 op zijn initiatief en worden de eerste resultaten al geboekt op basis van de veranderde leiderschapsstijl. En hierin meewerken, meebouwen en zelf vorm geven aan je verkoop is natuurlijk super leuk. Uiteraard past daarbij een arbeidsvoorwaarden pakket dat de geleverde inspanning weerspiegelt. Bij aanvang ligt je bruto maandsalaris tussen 3500 en 4000 euro met de mogelijkheid om mee te groeien middels winstdelingen en groei in je vaste salaris. Een representatieve auto staat tot je beschikking.

Bedrijfsinformatie
Als leverancier van hoogwaardige koeltechnische apparatuur die uitsluitend via installateurs wordt verkocht aan eindgebruikers is dit bedrijf vol enthousiasme en de nodige power bezig op de Nederlandse markt. Vanuit de keuze om kwaliteit te leveren op alle vlakken in haar organisatie. En dit begint bij de belofte om betrokken te zijn bij haar werk, snel te schakelen, oplossingsgericht te werken en klanten optimaal te ontzorgen.

De directie heeft een heldere groeistrategie uitgezet, mede ook door het deelnemen aan de belangrijkste installatie beurzen in Nederland wil zij deze bereiken. En natuurlijk door het aannemen van medewerkers die: ervoor willen gaan! Daarom werft en selecteert HRM@WORK namens haar opdrachtgever een Accountmanager Warmtepompen.

Koudwater machines hebben aanvullende potentie en andere eigenschappen dan de gemiddelde DX apparatuur. Om deze afdeling uit te bouwen zal zij haar pionierende activiteiten richten op de vervangingsmarkt, nieuwbouw en vooral bij de grotere installaties zoals bij ministeries, hoofdkantoren van multinationals, ziekenhuizen en industri?le complexen/plants.

Solliciteren
HRM@WORK voert de werving en selectie uit voor dit installatiebedrijf. Wij nodigen je uit om bij interesse in de vacature Accountmanager Warmtepompen te solliciteren. Wij behandelen persoonlijke gegevens met vertrouwen en zorgvuldigheid.

Klik op de 'button' solliciteren of stuur je sollicitatie en CV naar [Click Here to Email Your Resum?]. Na ontvangst reageren wij binnen drie werkdagen. Voor eventuele vragen of aanvullende informatie kun je tijdens kantooruren contact opnemen met Hans Glas, telefonisch bereikbaar via 079-3631610.Terug naar overzicht

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren