Engineer/Calculator Elektrotechniek

Sector: Techniek
Niveau:
Plaats: Dordrecht
Solliciteer

BeschrijvingJe zorgt als Engineer/Calculator Elektrotechniek voor het ontwerpen en begroten van zowel elektrotechnische als beveiligingsinstallaties voor de opdrachtgevers.

Functieomschrijving
Als Engineer/Calculator Elektrotechniek draag je zorg voor de engineering en begroting van elektrotechnische installaties. Het gaat hierbij om bestekswerk alsook vrije ontwerpen. De eindverantwoordelijkheid ligt bij de Bedrijfsleider Elektrotechniek. Offertes voor beveiligingsinstallaties worden echter opgesteld in samenspraak met de Projectleider Beveiliging. Voor de opdrachtgevers dien je de offertes en werkomschrijvingen helder op te stellen. Eventuele onderhoudsovereenkomsten maken behoort ook tot je functie. Je onderhoudt contact met de opdrachtgevers en leveranciers. Daarnaast ben je voor de projectgroepen een aanspreekpunt tijdens de uitvoering.

Functie-eisen
Voor een succesvolle invulling van de vacature Engineer/Calculator Elektrotechniek komen we graag in contact met je wanneer jij je herkent in onderstaand functieprofiel:
- Je bezit minimaal een afgeronde MBO opleiding Elektrotechniek;
- Je hebt ervaring in een soortgelijke functie binnen het vakgebied;
- Je past binnen de rol van adviserend installateur;
- Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden.
- Je bent, bij voorkeur, woonachtig in de regio Dordrecht-Gorinchem.

Aanbod
Salarisindicatie is tussen de 3.000,- en 3.500,- bruto per maand, conform CAO Metaal en Techniek. De organisatie kent daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden, pensioenvoorziening, scholingsaanbod en uitstekende overurenregeling.

Bedrijfsinformatie
Je toekomstige werkgever is een elektrotechnisch installatiebedrijf met een multidisciplinaire aanpak. Zij heeft kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Elektrotechnische en beveiligingsinstallaties worden voor de utiliteitsbouw, woningbouw en industrie ontworpen, ge?nstalleerd, onderhouden en gerenoveerd.
Naast elektrotechnische en beveiligingsinstallaties voert zij ook projecten uit met andere gebouwgebonden installaties, zoals; luchtbehandeling, verwarming, koeling, sanitair en sprinklerinstallaties. De gehele organisatie kenmerkt zich door een platte structuur waardoor eigen verantwoordelijkheid en inbreng worden gestimuleerd. Tevens bestaat er een open sfeer waarin helder wordt gecommuniceerd.

HRM@WORK heeft de opdracht om een Engineer/Calculator Elektrotechniek te werven.

Solliciteren
HRM@WORK voert de werving en selectie uit voor haar opdrachtgever. Wij nodigen je uit om bij interesse in de vacature Engineer/Calculator Elektrotechniek te solliciteren. Wij behandelen persoonlijke gegevens met vertrouwen en zorgvuldigheid.

Klik op de 'button' solliciteren of stuur je sollicitatie en CV naar [Click Here to Email Your Resum?]. Na ontvangst reageren wij binnen drie werkdagen. Voor eventuele vragen of aanvullende informatie kun je tijdens kantooruren contact opnemen met Hans Glas, telefonisch bereikbaar via 079-3631610.
Terug naar overzicht

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren